Close

Rivian R1T: Παρασύρθηκε έως και 45 μέτρα από τυφώνα και λειτουργούσε κανονικά (βίντεο)

Ένας ιδιοκτήτης Rivian R1T στο Άσβιλ της Βόρειας Καρολίνας είδε το όχημά του να σύρεται 30 έως 45 μέτρα μετά τον τυφώνα Helene που σάρωσε την περιοχή και, προς έκπληξή του, το ηλεκτρικό pickup ήταν ακόμα ικανό να λειτουργήσει.

Η Rivian έχει «δαπανήσει χρόνια» μεταφέροντας εξοπλισμό, φορτώνοντας ποδήλατα και δοκιμάζοντας το ηλεκτρικό της pickup για να διασφαλίσει ότι μπορεί να τα αντέξει όλα.

Το R1T μπορεί να οργώσει σχεδόν ένα μέτρο νερό και να σκαρφαλώσει σε βαθμό 100% με απόσταση από το έδαφος πάνω από 14″. Διαθέτει ακόμη και επιτάχυνση σπορ αυτοκινήτου με στιγμιαία ροπή για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο, αφού ο τυφώνας Helene άφησε πίσω του την καταστροφή, το ηλεκτρικό pickup του Rivian μπορεί να κέρδισε τον τίτλο του ως το απόλυτο όχημα περιπέτειας.

Ο κάτοικος του Asheville, NC και ιδιοκτήτης του Rivian R1T, Joshua Vincent Sauer, είπε ότι το Rivian R1T του επέζησε από τα χειρότερα.

Αφού στάθμευσε το ηλεκτρικό του pickup σε ένα U-Haul το βράδυ της Πέμπτης, ο Sauer επέστρεψε αναζητώντας το το Σάββατο, μόνο για να το βρει «30 με 45 μέτρα» μακριά από ένα τοπικό Walgreens.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook, ο ιδιοκτήτης του R1T είπε ότι υπέθεσε ότι τα νερά της πλημμύρας μετέφεραν το όχημα.

Αν και δεν ήταν εκεί για να το δει, ο Sauer είπε ότι ήξερε ότι το R1T δεν βρέθηκε εκεί που το πάρκαρε πριν από τον Hurricane.

Μπορείτε να δείτε τη λάσπη στο πλάι του οχήματος και το νερό ακόμα στην καρότσα. Αφού παρατήρησε ότι τα χερούλια της πόρτας να ανοίγουν, ήξερε ότι το pickup είχε ακόμα ηλεκτρικό ρεύμα. Όταν μπήκε μέσα, “ξεκίνησε σαν να μην συνέβη τίποτα”, είπε ο Sauer.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top