Close

Renault 4 E-Tech: Απολαύστε το στις πρώτες επίσημες teaser εικόνες

Το ηλεκτρικό Renault 4 E-Tech θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού στις 14 Οκτωβρίου και τώρα η μάρκα μοιράζεται τις πρώτες teaser εικόνες του αυτοκινήτου.

Μπορεί να μην μπορούμε να δούμε ολόκληρο το αυτοκίνητο αλλά μας δίνεται η ευκαιρία να κοιτάξουμε διάφορα κομμάτια του. Το φωτιζόμενο σήμα της Renault και τη μπροστινή μάσκα, για παράδειγμα, αλλά και τα κάτω μέρη των θυρών στην αριστερή πλευρά.

Μπορούμε να δούμε ακόμα ένα πίσω φως, το σήμα “4”, το πλαϊνό παράθυρο πίσω από τις πόρτες και τη γωνία στην οποία η οροφή συναντά την πίσω πόρτα, συμπεριλαμβανομένης της αεροτομής.

Επιπλέον, βλέπουμε τις ράγες οροφής και το υφασμάτινο τμήμα της οροφής, το οποίο μπορεί να ανοίξει για μια αίσθηση ημικάμπριο και στους προφυλακτήρες.

Το Renault 4 E-Tech electric θα έχει μήκος 4.140 χλστ, γεγονός που το καθιστά μακρύτερο από το Renault 5 E-Tech electric, παρά το γεγονός ότι τα ονόματά τους υποδηλώνουν αντίθετα μεγέθη. Ωστόσο, το 4 χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα AmpR Small με το 5. Θα κατασκευαστεί στη Γαλλία και θα φτάσει στις αντιπροσωπείες κάποια στιγμή του χρόνου.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top