Close

Leapmotor T03 και C10: Διαθέσιμα πλέον για παραγγελία σε όλη την Ευρώπη

Η Leapmotor κάνει το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο με δύο ηλεκτρικά οχήματα που απευθύνονται σε καταναλωτές που που σκέφτονται το busget τους και υποστηρίζεται από μια συνεργασία με τη Stellantis.

Η Leapmotor International είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Stellantis και της Leapmotor. Η Stellantis, ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας πίσω από μάρκες όπως η Peugeot, η Citroen και η Fiat, έχει επενδύσει πολλά στη Leapmotor και παρέχει πρόσβαση στο εκτεταμένο δίκτυο αντιπροσώπων και σέρβις της στην Ευρώπη.

leapmotor c10

Τα δύο πρώτα μοντέλα Leapmotor που βγαίνουν στις ευρωπαϊκές εκθέσεις είναι το αυτοκίνητο πόλης T03 και το C10 SUV. Το T03 είναι ένα compact, 5θυρο hatchback που προσφέρει εκπληκτικό χώρο στο εσωτερικό για το μέγεθός του. Με αυτονομία WLTP 265 χλμ., προορίζεται για οδήγηση στην πόλη. Το C10 είναι ένα μεγαλύτερο SUV σχεδιασμένο για οικογένειες και μεγαλύτερα ταξίδια. Προσφέρει μια πιο γενναιόδωρη αυτονομία WLTP 420 χλμ. και διαθέτει την προηγμένη αρχιτεκτονική LEAP 3.0 της Leapmotor, η οποία περιλαμβάνει μια κεντρική ενσωματωμένη ηλεκτρονική διαμόρφωση και ένα σύστημα “Cell-to-Cassis” για βελτιωμένη απόδοση.

Η Leapmotor σχεδιάζει και κατασκευάζει πολλά από τα εξαρτήματά της εσωτερικά, επιτρέποντάς της να ελέγχει το κόστος και να προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές. Τόσο το T03 όσο και το C10 είναι εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, λειτουργίες infotainment και άνετους εσωτερικούς χώρους, διατηρώντας παράλληλα ελκυστικές τιμές. Το T03 ξεκινά από 18.900 €, ενώ το C10 κοστίζει από 36.400 €.

Η Leapmotor σχεδιάζει να λανσάρει ένα νέο όχημα κάθε χρόνο για τα επόμενα τρία χρόνια. Επίσης, αξιοποιεί την καθιερωμένη φήμη και το δίκτυο αντιπροσώπων της Stellantis για να προσφέρει ασφάλεια στους πιθανούς αγοραστές.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top