Close

Η υπηρεσία φόρτισης ηλεκτρικών της Kia έχει πλέον πρόσβαση σε περισσότερους από 800.000 φορτιστές σε όλη την Ευρώπη

Η Kia συνεχίζει να διευκολύνει τη φόρτιση των οδηγών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με το Kia Charge να διαθέτει πλέον πάνω από 800.000 σημεία φόρτισης σε 28 ευρωπαϊκές χώρες, σημειώνοντας αύξηση 39% από πέρυσι.

Το Kia Charge, που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021, είναι το αποκλειστικό σύστημα φόρτισης ηλεκτρικών της αυτοκινητοβιομηχανίας για την Ευρώπη.

Η υπηρεσία είναι μια ολοκληρωμένη υπηρεσία χρέωσης για τους οδηγούς της Kia, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού διαδρομής, του ελέγχου ταυτότητας και των πληρωμών.

«Η Kia συνεχίζει να θέτει το σημείο αναφοράς για να κάνει την ηλεκτρική οδήγηση πιο προσιτή σε ένα ευρύτερο φάσμα κοινού, με το Kia Charge να βοηθά στην απλοποίηση και τη βελτίωση κάθε διαδρομής», δήλωσε ο διευθυντής εμπειριών και λύσεων πελατών της Kia Europe, Martin Enthofer.

Η Kia ανακοίνωσε ότι το δίκτυό της έχει φτάσει σε ορόσημο, ξεπερνώντας τους 800.000 φορτιστές EV. Πρόκειται για μια αύξηση 39% από το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Η ανακοίνωση έρχεται μετά την ανακοίνωση της Kia ότι το δίκτυό της ξεπέρασε τους 700.000 φορτιστές τον Απρίλιο.

Το σύστημα χρέωσης έχει πλέον πάνω από 100.000 συνδρομητές. Η Kia είπε ότι οι οδηγοί έχουν ήδη ολοκληρώσει περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια συνεδρίες χρησιμοποιώντας την κάρτα ή την εφαρμογή Kia Charge.

«Καθώς περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα βγαίνουν στο δρόμο, είναι σημαντικό να ταιριάξουμε αυτή την πρόσληψη με έναν αυξανόμενο αριθμό σημείων φόρτισης», είπε ο Enthofer.

Η Kia έχει λανσάρει την υπηρεσία φόρτισης σε 19 ευρωπαϊκές χώρες μέχρι στιγμής, αλλά είπε ότι οι πελάτες μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν τα σημεία φόρτισης σε περιοχές όπου δεν έχει ακόμη εισαχθεί.

Με το νέο EV3 να κυκλοφορεί, ξεκινώντας από περίπου 40.000 $ (36.000 ευρώ), η Kia αναμένει ότι οι πωλήσεις EV της θα επιταχυνθούν στην Ευρώπη. Η Kia αποκαλεί ήδη το EV3 “game changer” στην εγχώρια αγορά της. Το επόμενο έτος, το ηλεκτρικό σεντάν EV4 θα ενταχθεί στη σειρά. Αναμένεται να ξεκινήσει από το εύρος τιμών των 35.000 $ έως 40.000 $, καθώς η Kia σχεδιάζει να καλύψει την αυξανόμενη ανάγκη για πιο προσιτά ηλεκτρικά.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top