Close

Mini Cooper JCW E: Αποκαλύφθηκε από το κινεζικό MIIT πριν την ανακοίνωση

To τελευταίο ηλεκτρικό Mini, το Μini Cooper JCW E 2025, αποκαλύφθηκε από την κατάθεση του Υπουργείου Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας (MIIT) και ετοιμάζεται να γίνει το πιο ισχυρό ηλεκτρικό όχημα της μάρκας μέχρι σήμερα, υποσχόμενο επιδόσεις σε compact μορφή.

Διαθέτοντας σημαντική ώθηση ισχύος σε σχέση με το μοντέλο SE, το JCW E αποδίδει 255 ίππους, ένα σημαντικό άλμα από τους 215 ίππους της SE. Εκτιμάται ότι κάνει το 0-100 χλμ./ώρα τουλάχιστον μισό δευτερόλεπτο ταχύτερα από τον ήδη εντυπωσιακό χρόνο των 6,7 δευτερολέπτων του SE. Παρά αυτή την αναβάθμιση των επιδόσεων, το JCW E διατηρεί τη διάταξη του SE με έναν κινητήρα και κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Αν και τα επίσημα στοιχεία αυτονομίας δεν έχουν ακόμη δημοσιευθεί, το JCW E αναμένεται να έχει ελαφρώς μικρότερη εμβέλεια από την βαθμολογία WLTP των 402 χλμ. της SE έκδοση; λόγω των βελτιωμένων δυνατοτήτων απόδοσης. Η μπαταρία, ωστόσο, παραμένει η ίδια μονάδα 54,2 kWh που βρίσκεται στο SE, με αξιοποιήσιμη χωρητικότητα 49,2 kWh.

mini cooper

Η διάκριση του JCW E από το στάνταρ SE είναι τα διακριτικά αλλά σπορ σχεδιαστικά στοιχεία. Αυτά περιλαμβάνουν ένα μοναδικό κιτ αμαξώματος, μια μεγάλη αεροτομή τοποθετημένη στην οροφή και χαρακτηριστικούς τροχούς 18 ιντσών. Ενώ το εξωτερικό έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το Cooper SE σε διακοσμήσεις JCW, ένα στυλιζαρισμένο καρό γραφικό με σημαία στην πίσω πόρτα και μια λευκή πίσω ποδιά, ενδεχομένως προαιρετική ή ειδική για την αγορά, κάνουν το JCW E να ξεχωρίζει.

Το εσωτερικό του JCW E δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα αλλά μπορούμε να περιμένουμε πιο σπορ καθίσματα και μια σειρά από άλλες λεπτομέρειες προσανατολισμένες στις επιδόσεις που ευθυγραμμίζονται με τον χαρακτήρα υψηλών επιδόσεων του αυτοκινήτου.

Το Mini Cooper JCW E αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα αργότερα αυτό το φθινόπωρο, με τις παραδόσεις να αναμένεται να ξεκινήσουν κάποια στιγμή το 2025.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top