Close

Teaser της Lucid δείχνει το επερχόμενο crossover SUV μεσαίου μεγέθους με τιμή κάτω από 45.000 ευρώ

Τον Μάιο, η Lucid αποκάλυψε τα σχέδιά της να κυκλοφορήσει ένα μεσαίου μεγέθους crossover SUV που θα πωλείται στις 43.300 ευρώ και τώρα μοιράστηκε την πρώτη εικόνα με το μοντέλο, μαζί με μια μικρή διόρθωση τιμής καθώς τώρα αναφέρεται ως “κάτω των 45.000 ευρώ”.

Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του 2026. Το νέο crossover “θα χρησιμοποιήσει τα πλεονεκτήματα απόδοσης και κόστους που επιτρέπονται από την τεχνολογία Lucid για να προσφέρει την ίδια εμβέλεια με τους ανταγωνιστές ενώ χρησιμοποιεί μικρότερη μπαταρία”, λέει η εταιρεία.

Τα μεσαίου μεγέθους ηλεκτρικό όχημα θα τροφοδοτούνται από το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης της Lucid Atlas, που παρουσιάστηκε την Τρίτη. Η Lucid είπε ότι το σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι μικρότερο, επιτρέποντας περισσότερο εσωτερικό χώρο και υψηλότερη απόδοση από τους ανταγωνιστές.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top