Close

Range Rover: Δείτε σε βίντεο το μικρότερο ηλεκτρικό SUV της εταιρείας – Αναμένεται το 2026

Η Range Rover θα λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό αυτοκίνητο αργότερα φέτος αλλά μέχρι τότε, το μικρό ηλεκτρικό SUV εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε βίντεο.

Τα στοιχεία της εταιρείας δείχνουν ότι περισσότεροι από 42.000 αγοραστές περιμένουν το πρώτο Range Rover EV. Η Range Rover διασφαλίζει ότι το ηλεκτρικό SUV θα είναι ένα «αληθινό Range Rover» με απαράμιλλη ικανότητα και πολυτέλεια.

Μιλώντας με το MotorTrend την περασμένη εβδομάδα, ο COO της JLR, Lennard Hoonik, εξήγησε: «Ακόμα κι αν έχετε τα μάτια σας κλειστά, δεν έχει σημασία αν είναι V-8 ή EV ή I-6. Πρέπει να είναι ένα αληθινό Range Rover». Το ηλεκτρικό όχημα της Range Rover θα διαθέτει ένα νέο εσωτερικό σύστημα πρόωσης και ελέγχου πρόσφυσης.

range rover electric

Η Range Rover ολοκληρώνει τις δοκιμές σε ακραίες καιρικές συνθήκες ενόψει της επίσημης πρεμιέρας του αργότερα φέτος, καθώς το αυτοκίνητο σκοπεύει να ανταγωνιστεί πολυτελή ηλεκτρικά SUV όπως η Porsche Cayenne.

Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, έχουμε ήδη την πρώτη ματιά στο μικρότερο ηλεκτρικό SUV της Range Rover, χάρη σε ένα βίντεο από το Car Spy Media.

Σε αυτό φαίνεται το ηλεκτρικό SUV να κυλάει από έναν μεταφορέα. Το ηλεκτρικό παραδόθηκε στη μονάδα δοκιμών της JLR στο Nurburgring.

range rover electric

Αν και το μικρότερο ηλεκτρικό SUV, πιθανότατα το Range Rover Velar EV, εντοπίστηκε σε δοκιμή στη Σκανδιναβία, αυτή είναι η πρώτη φορά που τραβήχτηκε στην κάμερα. Αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα το 2026.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top