Close

Tesla Cybertruck: Έπιασε φωτιά μετά από χτύπημα σε πυροσβεστικό κρουνό

Ένα Tesla Cybertruck πήρε φωτιά μετά από χτύπημα σε πυροσβεστικό κρουνό, αποτέλεσμα μια παράξενης σύγκρουσης, σε μία από τις δύο γνωστές πυρκαγιές σε Cybertruck μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με επίσημες στατιστικές, τα ηλεκτρικά οχήματα δεν αναφλέγονται με υψηλότερο ρυθμό από τα οχήματα που κινούνται με ορυκτά καύσιμα. Ωστόσο, πιάνουν φωτιά για διαφορετικούς λόγους και καίγονται διαφορετικά, κάτι που απαιτεί προσαρμογή από τους ιδιοκτήτες.

Υπήρξαν επίσης περιπτώσεις που οι πυρκαγιές σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα συνδέθηκαν με ελαττώματα της μπαταρίας, όπως στην περίπτωση του Bolt EV.

Νωρίτερα αυτό το μήνα υπήρξε ένα τραγικό δυστύχημα σε Cybertruck το οποίο έπιασε φωτιά.

Τώρα, μαθαίνουμε για ένα άλλο ατύχημα σε Tesla Cybertruck που οδήγησε σε πυρκαγιά, αφότου ο οδηγός του Cybertruck έπεσε σε πυροσβεστικό κρουνό. Το ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Χάρλινγκεν του Τέξας.

Ο βοηθός αρχηγός της πυροσβεστικής Ruben Balboa και το αστυνομικό τμήμα του Χάρλινγκεν είπαν ότι ο οδηγός του Cybertruck έπεσε πάνω σε ένα πυροσβεστικό κρουνό μεταξύ του Sam’s Club και του Bass Pro Shop, έξω από το Spur 54 και το Bass Pro Drive.

Η πυροσβεστική κατάφερε να σβήσει γρήγορα τη φωτιά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αυτή επανήλθε. Οι τοπικές ειδήσεις Valley Central ανέφεραν:

Οι πρώτοι που ανταποκρίθηκαν είπαν ότι νόμιζαν ότι είχαν σβήσει τις φλόγες που προέρχονταν από το Cybertruck, αλλά λίγο μετά τη διακοπή της ροής του νερού στην μπαταρία, η φωτιά ξεκίνησε ξανά.

Οι αρχές δεν ανέφεραν τραυματισμό σχετικά με αυτό το ατύχημα.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top