Close

Hyundai IONIQ 6: Το facelift εντοπίστηκε για πρώτη φορά με το σήμα N

Το νέο facelift του Hyundai IONIQ 6 εντοπίστηκε με το σήμα N για πρώτη φορά πριν από το επίσημο ντεμπούτο του.

Μετά το IONIQ 5, το IONIQ 6 είναι το δεύτερο αποκλειστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Hyundai που βασίζεται στην πλατφόρμα E-GMP. Μετά την κυκλοφορία των ηλεκτροκίνητων γραμμών τον Ιούλιο του 2022, το IONIQ 6 αναμένεται ήδη για αναβάθμιση.

Ένα βίντεο από το ShortsCar μας έδωσε μια πιο προσεκτική ματιά καθώς το IONIQ 6 facelift εμφανίστηκε δημοσίως.

Μία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις θα είναι στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Παρόλο που είναι καλυμμένο με καμουφλάζ, το ανανεωμένο IONIQ 6 διαθέτει επανασχεδιασμένους προβολείς, παρόμοιους με αυτούς της νέας Hyundai Sonata. Η Hyundai αναμένεται επίσης να επανασχεδιάσει τον μπροστινό προφυλακτήρα.

Όπως και η ανανέωση IONIQ 5, που έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Κορέα, το νέο ηλεκτρικό σεντάν αναμένεται να περιλαμβάνει μεγαλύτερη μπαταρία για ελαφρώς μεγαλύτερη αυτονομία και ταχύτερη φόρτιση.

Το IONIQ 6 της Hyundai είναι ήδη το πιο ενεργειακά αποδοτικό ηλεκτρικό στις ΗΠΑ φέτος, αλλά οι βελτιώσεις πιθανότατα θα ξεπεράσουν τη μέγιστη αυτονομία των 361 EPA-est μίλια.

Το IONIQ 6 ήταν το πρώτο EV της Hyundai με βαθμολογία πάνω από 373 μίλια (600 χλμ.) στην Κορέα.

Ακολουθώντας το ανανεωμένο μοντέλο τον ερχόμενο Μάιο, η Hyundai θα παρουσιάσει το πρώτο IONIQ 6 με το N brand τον Σεπτέμβριο.

Το IONIQ 6 N της Hyundai θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά «για πίστα», όπως Race Mode, Launch Control, N Grin Boost, Drift Optimizer και άλλα. Το IONIQ 5 N έχει ισχύ έως και 601 ίππους και ροπή 545 lb-ft για επιτάχυνση 0 έως 100 χλμ/ώρα σε λίγο περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα. Το IONIQ 6 N πιθανότατα θα το ξεπεράσει.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top