Close

Το Xiaomi SU7 Ultra κυκλοφορεί μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου

Η Xiaomi έκανε φοβερή είσοδο στον κόσμο των ηλεκτρικών οχημάτων με το SU7, το πρώτο της αυτοκίνητο, το οποίο συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες πωλήσεων και να αναγκάζει την εταιρεία να αυξήσει τους στόχους πωλήσεών της.

Τον περασμένο μήνα, κατέπληξε ξανά τον κόσμο με το πρωτότυπο supercar SU7 Ultra των 1.548 ίππων.

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του SU7 Ultra, η Xiaomi αποκάλυψε ότι το μοντέλο θα φτάσει το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους. Τώρα, ο CEO της Xiaomi, Lei Jun, περιόρισε περαιτέρω το χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας. Αποδεικνύεται ότι το μοντέλο παραγωγής του SU7 Ultra πρόκειται στην πραγματικότητα να κυκλοφορήσει το πρώτο τρίμηνο του 2025, δηλαδή μεταξύ Ιανουαρίου και Μαρτίου.

Το SU7 Ultra θα φτάσει στα χέρια των πελατών με μια «λειτουργία αρχαρίων», η οποία θα απαιτήσει από τους νέους ιδιοκτήτες να περάσουν από μια σταδιακή εξέταση, προκειμένου να ξεκλειδώσουν την πλήρη απόδοση του αυτοκινήτου, είπε ο Lei.

xiaomi su7 ultra

Το αυτοκίνητο έχει 1.548 ίππους και μπορεί να επιταχύνει από 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 1,97 δευτερόλεπτα, από 0 στα 200 χλμ./ώρα σε 5,96 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα πάνω από 350 χλμ./ώρα.

Το μοντέλο παραγωγής θα έχει την ίδια δομή πλαισίου, τους ίδιους τρεις κινητήρες και την ίδια μπαταρία με το πρωτότυπο. Μάλιστα, θα είναι “ελαφρώς ακριβό” σύμφωνα με τον Lei, αλλά όχι πολύ.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top