Close

Η Lucid θα λανσάρει τρία νέα προσιτά ηλεκτρικά για να αντιμετωπίσει την Tesla

Η Lucid (LCID) πρόκειται να παρουσιάσει τρία νέα προσιτά ηλεκτρικά οχήματα για να αντιμετωπίσει τους ηγέτες της αγοράς όπως είναι η Tesla.

Πέρα από το νέο μεσαίου μεγέθους ηλεκτρικό SUV που γνωρίζαμε ότι ετοιμάζει για να ανταγωνιστεί το Model Y της Tesla με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, δύο άλλα ηλεκτρικά είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Peter Rawlinson επιβεβαίωσε πέρυσι ότι η Lucid αναπτύσσει ένα ηλεκτρικό με τιμή περίπου 50.000 $. Ο Rawlinson είπε ότι το νέο όχημα στόχευε «ακριβώς στην καρδιά του Tesla Model 3, στην περιοχή Model Y».

Όπως μαθαίνουμε τώρα, η Lucid σχεδιάζει πραγματικά να λανσάρει τρία νέα προσιτά ηλεκτρικά. Μιλώντας με το CarBuzz, ο ανώτερος αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Lucid, Derek Jenkins, περιέγραψε το «μεσαίο πρόγραμμα» του, λέγοντας ότι θα περιλαμβάνει πολλά οχήματα.

«Θα είναι νεότερα οχήματα, θα είναι πιο αθλητικά οχήματα», εξήγησε και πρόσθεσε ότι η Lucid σχεδιάζει να λανσάρει τρία οικονομικά προσιτά στο πλαίσιο του προγράμματος, καθώς προσπαθεί να κλείσει το χάσμα με την Tesla.

Το πρόγραμμα μεσαίου μεγέθους της Lucid εστιάζει σε συμπαγή, ελαφρύτερα οχήματα «με κάθε εστίαση στο αεροσκάφος, την απόδοση και το διάστημα», πρόσθεσε ο Jenkins. Αν και δεν θα είναι τόσο γρήγορο όσο το Air, θα εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό και «σε μια τιμή στην οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση πολλοί περισσότεροι άνθρωποι», εξήγησε το στέλεχος.

Η Lucid μειώνει ήδη το κόστος με τη νέα τεχνολογία. Το 2025 Lucid Air ξεκινά από 69.990 $, μια τεράστια διαφορά από το πρώτο μοντέλο Dream Edition των 169.000 $.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top