Close

Rimac Nevera R: Έφτασε με απίστευτες προδιαγραφές για να σπάσει ρεκόρ

H Rimac παρουσίασε το Nevera R, μια ακόμα πιο σκληροπυρηνική έκδοση του πλήρως ηλεκτρικού supercar της που είναι το δεύτερο ισχυρότερο αυτοκίνητο δρόμου που έχει υπάρξει (μετά το Koenigsegg Gemera).

Το Nevera R αποδίδει 2.107 ίππους χάρη σε μια νέα μπαταρία, Το σπριντ 0-100 χλμ. έρχεται σε 1,74 δευτερόλεπτα, ενώ το τέταρτο του μιλίου επιτυγχάνεται σε 8,23 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα είναι 256 μίλια )410 χλμ.) την ώρα.

Το Nevera R έχει όλα τα τυπικά πράγματα που θα περίμενε κανείς από έναν σκληροπυρηνικό σταρ της πίστας—είναι ελαφρύτερο, πιο ισχυρό και πιο εστιασμένο.

Το Nevera R βλέπει επίσης αναβαθμίσεις που εστιάζονται στον χειρισμό. Το νέο πακέτο περιλαμβάνει σταθερό φτερό, μεγάλο διαχύτη και βαθύτερο μπροστινό χείλος. Τα ελαστικά είναι πλέον Michelin Cup 2 στάνταρ, σε συνδυασμό με περισσότερο κάμπερ για μεγαλύτερη πλευρική πρόσφυση. Το πρόγραμμα All-Wheel Torque Vectoring επαναρυθμίστηκε για να εκμεταλλευτεί την επιπλέον μηχανική και αεροδυναμική πρόσφυση, ενώ το σύστημα διεύθυνσης βελτιώθηκε για καλύτερη απόκριση. Τέλος, μια νέα γενιά ανθρακούχων κεραμικών φρένων διαθέτει στρώμα σιλικόνης για βελτίωση της συνολικής απόδοσης.

Συνολικά, οι αλλαγές είναι καλές για έναν ταχύτερο χρόνο γύρου κατά 3,8 δευτερόλεπτα στην πίστα χειρισμού Nardo. Το Nardo Handling Track έχει μήκος 3,8 μίλια με ένα μήκος 0,6 μιλίων αμέσως, πράγμα που σημαίνει ότι το Nevera R είναι ένα δευτερόλεπτο ταχύτερο ανά μίλι διαδρομής.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top