Close

BYD Denza Z9GT: Αποκαλύφθηκε το εσωτερικό του και έχει μέχρι και ψυγείο

Η premium μάρκα της BYD, Denza, πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της premium σεντάν, το Z9GT, στο τέλος της χρονιάς.

Η εταιρεία αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την καμπίνα του Z9GT. Διαθέτει τρεις οθόνες μπροστά – μια οριζόντια κεντρική οθόνη, μια οθόνη οργάνων και μια οθόνη για τον συνοδηγό, προσφέροντας μια πραγματικά καθηλωτική ψηφιακή εμπειρία.

Το Z9GT διαθέτει ακόμη και ενσωματωμένο ψυγείο – τόσο μπροστά όσο και πίσω. Τα καθίσματα και οι λεπτομέρειες ήχου, που παρουσιάζονται σε βίντεο που κυκλοφόρησε από την Denza, αναμένεται να είναι μεταξύ των βασικών σημείων πώλησης του μοντέλου.

byd denza

Ο γενικός διευθυντής πωλήσεων της Denza, Zhao Changjiang, δήλωσε με βεβαιότητα ότι το Z9GT «θα επαναπροσδιορίσει το πρότυπο της πολυτέλειας». Με διαστάσεις 5.180 mm σε μήκος, 1.990 mm σε πλάτος και 1.500/1.480 mm σε ύψος, με μεταξόνιο 3.125 mm, θα προσφέρει άφθονο χώρο.

Βασισμένο στην τεχνολογία e3 της BYD, το σύστημα μετάδοσης κίνησης θα περιλαμβάνει τρεις ηλεκτροκινητήρες με μέγιστη ισχύ 230 kW, 240 kW και 240 kW, αντίστοιχα. Αυτό συνδυάζεται με σχεδόν 1.000 ίππους, επιτρέποντας στο Z9GT να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τρία δευτερόλεπτα.

Ενώ οι επίσημες λεπτομέρειες τιμολόγησης δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, το Denza Z9GT αναμένεται να έχει ανταγωνιστική τιμή, δεδομένου του ιστορικού της BYD στην προσφορά ηλεκτρικών οχημάτων με καλή σχέση ποιότητας-τιμής.

[via]

Ακολουθήστε το Autonomous.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Autonomous.gr στη λίστα σας με αυτό το σύνδεσμο https://www.autonomous.gr/feed/.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες σε online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0 Comments
scroll to top